Vuokrattavat ja varattavat tilat ja tavarat

Piirroskuva
Koulurakennus

Pelkosenniemen kunta haluaa edistää kestävää kehitystä ja jakamistaloutta sekä lisätä vastuullisuutta ja materiaalitehokkuutta. 

 • Kunnalla on haketin /oksasilppuri, jota lainaamme voittoa tavoittelemattomaan kotitalouskäyttöön. Laitetta voi tiedustella kunnan kiinteistöhuollolta. Palvelulla pyritään siihen, etteivät ihmiset ostaisi tavaroita muutamaa käyttökertaa varten vaan lainaisivat tai vuokraisivat ne sen sijaan. Tällöin uuden tavaran tuottamiseen vaadittavat luonnonvarat säästyisivät. 

  Hakettimen laina-aika on 7 vrk. Laitteen lainaus tapahtuu virka-aikana kunnan toimipisteestä. Lainauksesta tehdään sopimus. Lainaaja sitoutuu noudattamaan välineistön käyttöohjeita ja käyttämään niitä vain niille tarkoitetulla tavalla. Lainaaja sitoutuu palauttamaan tuotteen samassa kunnossa kuin se lainaushetkellä on. Lainattavaan laitteeseen kuuluu täysi polttoainekanisteri. Palautuksen yhteydessä polttoainekanisterin tulee olla täysinäinen. Laitetta kuljettaessa on huomioitava, että laite sisältää polttoainetta. Kuljetuksen on tapahduttava turvallisesti esim. peräkärryllä. Lainaajalla/laitteen käyttäjillä tulee olla voimassa oleva tapaturmavakuutus. Lainaaja sitoutuu olemaan vastuussa omasta ja laitteen mahdollisten muiden käyttäjien turvallisuudesta. Haketinta voi kysellä lainaan kiinteistönhoidon päivystysnumerosta.

 • Sahahallin tiloja voivat vuokrata kunnan yritykset, organisaatiot ja yksityishenkilöt. Tilat ovat vuokrattavissa yhtä yksikköä kohden esimerkiksi veneen, auton, asuntoauton tai muun irtaimen omaisuuden säilytykseen. Säilytys on lähtökohtaisesti yhtäjaksoista kausisäilytystä. Talvisäilytyspaikkojen käyttökausi alkaa 1.9. ja päättyy 30.5. Kesäsäilytyspaikkojen käyttökausi alkaa 1.6. ja päättyy 31.8. Tila on kylmä halli. Halliin on merkitty paikkamerkinnät ja paikat on tarkoitettu irtaimen omaisuuden säilytykseen etukäteen varatuille paikoille.

  Sahahallin osoite on Savukoskentie 108, Pelkosenniemi

  Sahahallin paikkavuokra
  200 € talvikausi (syyskuu-toukokuu) + voimassa oleva alv / yksikkö
  80 € kesäkausi (kesäkuu-elokuu) + voimassa oleva alv / yksikkö

  Paikkaa voi hakea aikaisintaan puolivuotta etukäteen. Huomioithan, että paikkavuokrahakemus ei vielä tarkoita vahvistettua varausta. Hakemuksia käsitellään hakemusten tulojärjestyksessä huomioiden myös sen, minkälaiset ovat kunkin toiveet paikan koon suhteen. Esimerkiksi veneet voivat olla erikokoisia ja säilytyspaikkatarpeet siten erilaisia. Varaukset vahvistetaan kunnan toimesta ja sen jälkeen varaus on molemmin puolin sitova.

  Hakemukset tulee toimittaa hyvissä ajoin sähköpostitse: kirjaamo@pelkosenniemi.fi josta hakemus toimitetaan tekniselle toimelle käsittelyyn.

  Ohessa alla on Sahahallin paikkavuokrahakemus, jonka palauttamalla hyväksyy vuokratilojen vuokra- ja käyttöehdot. Vuokra- ja käyttöehdot löytyvät Sahahallin paikkavuokrahakemuksesta.

  Sahahallin paikkavuokrahakemus

Vuokrattavista tiloista on tulossa lisää myöhemmin lisätietoja tälle sivulle

Piirroskuva