Yhdistykset

Piirroskuva
Piirroskuva

Yhdistykset

Yhdistyslistalta löydät Pelkosenniemellä toimivia yhdistyksiä. Alla olevalla lomakkeella voit ilmoittaa listalle yhdistyksen tai päivittää muuttuneet yhteystiedot. Päivittämällä yhteystiedot sitoutuu noudattamaan kunnan tietosuojaselostetta, tietosuojaseloste löytyy linkin takaa.

Tietosuojaseloste

Yhdistysluettelo

Piirroskuva

Eläkeliiton Pelkosenniemen yhdistys, elpelkosenniemi(at)gmail.com Puheenjohtaja Marja-Liisa Oinas, mloinas(at)gmail.com
EläkeliittoEläkeliiton Pelkosenniemen yhdistys FB

Luiron kyläseura, pj Janne Keränen, sihteeri Pirjo Keränen, p. 040 717-8017 luironkylaseurary(at)gmail.com Toimialan kuvaus: Edistää Luiron kylän elinolosuhteiden kehittämistä ja harjoittaa järkiperäistä metsästystä.

Mannerheimin lastensuojeluliiton Pelkosenniemen paikallisyhdistys Ry, Jutta Pasma/Mervi Jaakola, jutta.pasma(at)gmail.com ja merviriitta.jaakkola(at)gmail.com

Metsästysseura Suvanto-Kaira ry, Mari Ruha, p. 040 962 5806, ms.suvantokaira.ry(at)gmail.com  Toimialan kuvaus: Metsästys ja sitä palveleva toiminta.

Pelkosenniemen kyläyhdistys ry, Antti Oikarinen, p. 050 543 6191, pelkosenniemi.kylay(at)gmail.com
Pelkosenniemen kyläyhdistys toimii kaikkien niiden kunnan kylien puolesta, kenellä ei ole olemassa omaa kyläyhdistystä. Pelkosenniemen kyläyhdistykseen voi liittyä mukaan kuka vain kuntalainen, joka kokee kyläyhdistystoiminnan kiinnostavaksi. Yhdistys ei peri jäsenmaksua.

Pelkosenniemen Martat ry, s-posti pelkosenniemi.martat(at)gmail.com Pelkosenniemen Martat ry Pelkosenniemen Martat FB

Pelkosenniemen riistanhoitoyhdistys, Tapani Kiemunki, pelkosenniemi(at)rhy.riista.fi pelkosenniemenrhy

Pelkosenniemen-Savukosken SPR:n osasto, pj Lilja Marjala, p. 040 673 9916, email: pelsauosasto(at)outlook.com
SPR Pelkosenniemi-Savukoski Savukosken SPR FB

Pelkosenniemen VPK ry, pj Sari-Anne Kiemunki, p. 040 594 4658, skiemunki165(at)gmail.com Toimialan kuvaus: Vapaapalokuntatoiminta

Pelkosenniemen Yrittäjät ry, Anna-Kaisa Luoma-aho, p. 040 849-5116, pelkosenniemen(at)yrittajat.fi Toimialan kuvaus: Suomen Yrittäjät, paikallisyhdistys. Paikallisen yrittäjyyden edunvalvontaa Suomen Yrittäjien tuella.

Pyhän Karavaanarit ry, Jouko Tähtinen, p. 040 058-5439, hallitus(at)pyhankaravaanarit.fi Toimialan kuvaus: Pyhätunturin asuntovaunualueen asukasyhdistys .

Pyhän kyläyhdistys ry, Vilma Sydänlammi, 044 702 9999, vilma.sydanlammi(at)hotmail.com Toimialan kuvaus: Pyhän kyläyhdistyksen tarkoituksena on kehittää ja edistää alueen asukkaiden yhteistyötä, omatoimisuutta, alueen elinkelpoisuutta sekä toimia alueen asukkaiden yleisten ja yhteisten etujen valvojana, pyrkiä edistämään alueen asukkaiden toimeentulomahdollisuuksien yleisiä edellytyksiä, alueen vakinaisten ja vapaa-ajan asukkaiden viihtyvyyttä, harrastu- ja kulttuuritoimintaa ja yhteistyötä, sekä tuottaa ja kehittää palveluita alueelle.

Päivätupa Sinipulssi, Kristillinen Yhdistys Penuel ry. Kirkkotie 4 as 2, Anne Tapaninen, sinipulssi(at)gmail.com

Suvannon kyläyhdistys, Janne Uusitalo, p. 044 520-8688 suvannon.kylayhdistys(at)gmail.com Toimialan kuvaus: Yhdistyksen tarkoituksena on edistää Pelkosenniemen Suvannon kylän asukkaiden elinolosuhteita ja viihtyvyyttä, vaalia perinteitä sekä huolehtia ympäristön tilasta. Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä Suvannon kylässä vakinaisesti asuva henkilö ja kylän alueella rakennetun kiinteistön omistava henkilö ja hänen perheenjäsenensä.

Lähetä yhdistyksen tiedot tällä lomakkeella. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhdistyslomake

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.