Palvelut matkailijoille

Piirroskuva

Pelkosenniemi tarjoaa erinomaiset puitteet ulkoiluun ja luonnossa liikkumiseen. Pelkosenniemen alueella on mahtavat mahdollisuudet myös kalastaa, metsästää, ulkoilla lukuisilla ulkoilureiteillä, vierailla lintutorneissa, tulistella tuntureiden juurella tai aapasuon laidalla. Hengittää ikihonkien tuoksua ja tuntea puhtaan ilman virkistävä ja voimaannuttava vaikutus.

Näkymää tunturista

Luonnon ystävälle luontokeskus Naavasta saat vinkit Pyhä-Luoston kansallispuiston reiteille.

Laadun takaa Pelkosenniemen kunnan kylien monipuoliset kesä- ja talvi aktiviteetit: Pelkosenniemen upeat vesistöt, keskiyön aurinko ja revontulet.

Pelkosenniemeltä löydät laajat harrastusmahdollisuudet kuten mm. kalastus, frisbeegolf, kiipeily, patikointi, maastopyöräily- ja fatbike-reitistöt, laajan latuverkoston sekä upeat laskettelurinteet Pyhän laskettelukeskuksessa.

Pyhän matkailukeskus Latuinfo Luontokeskus Naava

Tykkylumi tähtitaivaan alla

Pelkosenniemellä luonnon keskellä aika hidastuu, luonnonrauha riisuu ihmiseltä suojakilvet, ikiaikaiset tunturit koskettavat sisintä ja unohdetut tarinat heräävät eloon. Täältä alkaa Lappi: täällä pieni ihminen kohtaa suuren luonnon ja myös toisen ihmisen. Sydämellisesti tervetuloa!

Piirroskuva
Piirroskuva

Peruspalvelut

Palvelemme kirkonkylällä: Apteekki, päivittäistavarakauppa, huoltoasema (sis. kahvio ja postipalvelut), parturikampaamot, kunnanvirasto, terveyskeskus, päiväkoti, kuntosali/nuorisotilat..

Palvelemme Pyhätunturilla;
Pyhäntähti –k-market, tankkauspiste (sis. kahvio ja postipalvelut), parturikampaamot, hierontapalvelut, suksihuolto, kauppakeskus palveluineen, ravintoloita jne…

Pyhän palvelut

Luonto kutsuu sinut seikkailuun,

Tervetuloa!

PELKOSENNIEMEN KUNTA
visit@pyha-luosto.fi