Haluamme yrityksesi menestyvän

Piirroskuva

Meillä Pelkosenniemellä on tilaa uusille yrityksille. Matkailun osalta vetovoimaiset yritysalueet sijaitsevat lähellä Pyhätunturin kylää ja matkailukeskusta. Matkailu kasvaa Pelkosenniemellä kaksinumeroisilla luvuilla vuosittain eikä hidastumista ole näköpiirissä. Kehitämme kuntaamme myös matkailun ja kylien osalta kestävän kehityksen mukaisesti. Tarvitsemme alueelle innokkaita ja vastuullisia uusia osaajia mukaan aktiiviseen yritysverkostoon. Tule menestymään Pelkosenniemelle!

Yrittäjäksi Pelkosenniemelle

Piirroskuva

Hyvät julkiset yhteydet ja kaupalliset palvelut helpottavat yrityksesi sijoittumista Pelkosenniemelle. Meillä löytyy myös tiloja teollisuusyrityksille Pelkosenniemen kirkonkylältä sekä muualta kunnasta. Biotalouden, maanviljelyn tai luonnontuotteiden kehittämiseen meiltä löytyy hyvät mahdollisuudet ympäröivän luonnon voimavaroja hyödyntäen. Pelkosenniemen kylät tarjoavat hienot puitteet yritystoimintaan. Kylämatkailuun tarvitaan lisää uusia toimijoita ja asukkaita. Mikäli haluat toimia vaikkapa etäyhteyksillä luonnonrauhasta ja kauniista miljööstä voimavaroja saaden, on Pelkosenniemen kylillä sinulle ja yrityksellesi paljon annettavaa.

Pelkosenniemen kunta auttaa yritystäsi menestymään Pelkosenniemellä. Elinvoimapalvelut tarjoavat yrityksellesi apua kehitys- ja kasvutoimintoihin, yrityksen perustamiseen, yhteistyökumppanien etsintään ja tarkoituksenmukaisten tilojen löytämiseen. Räätälöimme palvelut yrityksesi tarpeisiin.

Pelkosenniemellä yrittäjiä tukevat myös Pelkosenniemen yrittäjät

Pelkosenniemen Yrittäjät

Isokurun viitta

Visit Pyhä-Luosto

Visit Pyhä-Luoston (virallinen nimi Pyhä-Luosto Matkailuyhdistys ry) toiminnan tavoitteena on edistää Pyhä-Luosto matkailualueella toimivien yritysten yhteistoimintaa, lisätä alueen kansallista ja kansainvälistä vetovoimaisuutta ja tunnettavuutta matkailualueena sekä valvoa alueen matkailuyritysten ja kiinteistönomistajien yhteisiä etuja.

Visit Pyhä-Luosto Piirroskuva