Ilmoita tapahtumasta

Piirroskuva
Piirroskuva

Tarkistaa tapahtumakalenterista, ettei samaa tapahtumaa ole jo ilmoitettu.

Pelkosenniemen kunnan alueella toteutettavat erilaiset tapahtumat ovat merkittävässä roolissa kunnan näkyvyyden kannalta, ja niiden näkyvyyttä pyritään edistämään kunnan verkkosivujen kautta. Verkkosivuilla oleva Tapahtumat -palsta on kaikille tapahtumajärjestäjille avoin ja ilmainen tiedotuskanava. Palstalla julkaistaan tiedot kunnan alueella järjestettävistä avoimista yleisötilaisuuksista, kokouksista, näyttelyistä ja muista tapahtumista.

Mikäli tapahtuma järjestetään kunnan ulkopuolella ja sillä katsotaan kuitenkin olevan erityistä merkitystä pelkosenniemeläisille tai järjestäjinä on pelkosenniemeläisiä yhteisöjä, tapahtuman tiedot voi lähettää kuntaan alla olevalla sähköisellä lomakkeella. Tapahtumasta voidaan erillisen harkinnan perusteella tehdä uutinen julkaistavaksi kunnan verkkosivulla. 

Tapahtumatietojen lähettämistä varten on kunnan verkkosivulla sähköinen lomake (alla). Tapahtuman ilmoittaja vastaa tietojen paikkansapitävyydestä ja oikeellisuudesta. Saapuneet ilmoitukset käsitellään ja tapahtumatiedot julkaistaan tapahtumakalenterissa. Kalenterin tapahtumia voidaan markkinoida myös erikseen esimerkiksi Facebook-päivityksin ja ilmoitustauluilla.

Piirroskuva

Ilmoita mahdollinen korjattava tai poistettava tieto sähköpostitse osoitteeseen kirjaamo@pelkosenniemi.fi