Kunnan lasten ja nuorten harrasteraha ja kausikortit

Piirroskuva

Kunta tukee lapsia ja nuoria harrastuksissaan harrasterahalla tai kausikortilla.

Piirroskuva

Lasten ja nuorten harrastusten tukeminen tapahtuu vuonna 2024 joko 150€ arvoisella harrastusavustuksella tai kausikortilla Pyhätunturin laskettelukeskukseen. Etuus on tarkoitettu kaikille Pelkosenniemellä koulua käyville lapsille ja nuorille esikouluikäisestä aina 17-vuoteen asti. Huomaathan että olet oikeutettu vain yhteen etuuteen (kausikortti tai harrasteraha) kalenterivuonna. Eli esimerkiksi mikäli lunastat kortin keväällä 2024 kuluvalle laskettelukaudelle, tulee sinun odottaa vuoden vaihtumista seuraavan kauden kausikortin tai harrasterahan lunastamiseksi.

Harrasteraha (150€) haetaan maksuosoituslomakkeella. Lomake tulee täyttää joko sähköisesti tai käsin. Kuva tai skannaus täytetystä lomakkeesta tulee palauttaa vapaa-aikaohjaajalle. Liitäthän lomakkeen lisäksi sähköpostiin myös mahdollisen laskukopion ja kuitin maksusta. Harrasterahalla voi maksaa esimerkiksi harrastuksen tai harrastusvälineitä.

Harrasteraha maksumääräyspohja

 

Pyhätunturin kausikorteista lapset ja nuoret saavat alennusta sekä yksi ikäluokka (10-vuotiaat) saa maksuttoman kausikortin. Kausikortit on noudettavissa alavuokraamosta sen aukioloaikoina. Kortin omavastuu on Pyhä/40€ ja Pyhä-Ruka/ 90€ joka maksetaan kortin noudon yhteydessä vuokraamoon. Kausikortti ei sisällä uutta Skicardia jonka arvo on 7€ vaan se tulee ostaa itse mikäli sellaista ei vielä ole. Kausikortin saamiseksi sinun tulee täyttää tiedot alla olevaan kausikorttilomakkeeseen.

Huom! 2013-syntyneet saavat maksuttoman kausikortin täyttämällä alla olevan lomakkeen.

Pelkosenniemen kunnan lasten ja nuorten kausikortit

Lisätietoja:  vapaa-aikaohjaaja Mika Koivisto