Vuokrattavat tilat ja tavarat

Piirroskuva
Koulurakennus

Pelkosenniemen kunta haluaa edistää kestävää kehitystä ja jakamistaloutta sekä lisätä vastuullisuutta ja materiaalitehokkuutta. 

  • Kunnalla on haketin /oksasilppuri, jota lainaamme voittoa tavoittelemattomaan kotitalouskäyttöön. Laitetta voi tiedustella kunnan kiinteistöhuollolta. Palvelulla pyritään siihen, etteivät ihmiset ostaisi tavaroita muutamaa käyttökertaa varten vaan lainaisivat tai vuokraisivat ne sen sijaan. Tällöin uuden tavaran tuottamiseen vaadittavat luonnonvarat säästyisivät. 

    Hakettimen laina-aika on 7 vrk. Laitteen lainaus tapahtuu virka-aikana kunnan toimipisteestä. Lainauksesta tehdään sopimus. Lainaaja sitoutuu noudattamaan välineistön käyttöohjeita ja käyttämään niitä vain niille tarkoitetulla tavalla. Lainaaja sitoutuu palauttamaan tuotteen samassa kunnossa kuin se lainaushetkellä on. Lainattavaan laitteeseen kuuluu täysi polttoainekanisteri. Palautuksen yhteydessä polttoainekanisterin tulee olla täysinäinen. Laitetta kuljettaessa on huomioitava, että laite sisältää polttoainetta. Kuljetuksen on tapahduttava turvallisesti esim. peräkärryllä. Lainaajalla/laitteen käyttäjillä tulee olla voimassa oleva tapaturmavakuutus. Lainaaja sitoutuu olemaan vastuussa omasta ja laitteen mahdollisten muiden käyttäjien turvallisuudesta. Haketinta voi kysellä lainaan kiinteistönhoidon päivystysnumerosta.

  • Vuokrattavista tiloista on tulossa myöhemmin lisätietoja tälle sivulle.