Joulukuun kiinniolopäivät: kunnanvirasto ja tekninen toimi

Kunnanhallituksen päätöksen 30.10.2018 § 233 mukaisesti kunnanvirasto ja tekninen toimisto ovat suljettuna seuraavasti: 7.12.2018, itsenäisyyspäivän jälkeinen perjantai, 27. – 28.12.2018, joulun jälkeiset  torstai ja perjantai, 31.12.2018, uudenvuodenaatto maanantai.   Myös Asiointipiste on suljettu ko. aikoina.

Valtuustosali on siirretty takaisin kunnanvirastolle

Kunnan valtuustosali siirrettiin vanhan koulun kokoustiloihin kirjaston tullessa väistötiloihin kunnanvirastolle viime vuonna. Kirjasto on nyt sijoitettu Pesosen liikekiinteistöön ja kunnanviraston valtuustosali on jälleen kokousten käytössä. Varaukset keskustoimistoon p. 040 507 6286 tai sähköpostilla kirjaamo@pelkosenniemi.fi.

Uudet verkkopalvelut on avattu

Pelkosenniemi on saanut uuden visuaalisen ilmeen sekä uudet mobiilissa toimivat verkkopalvelut.  Kunnanvaltuusto päätti syksyllä 2017 panostaa kuntaidentiteetin ja nettipalveluiden uudistamiseen. Pelkosenniemellä luotetaan pehmeiden elämänarvojen lisääntymiseen ja siksi on päätetty nostaa profiilia nimenomaan luontoarvoja ja kiireetöntä elämänrytmiä korostaen.    ”Pienuus on hyve ja vahvuutemme, joka merkitsee tilaa ja vapautta ja jota tämän päivän ihmiset arvostavat. Meillä… Lue lisää