Pelkosenniemen kunnan kesätyöt 2024


15-18 -VUOTIAAT NUORET
 

Pelkosenniemen kunnan kesätyöt 15–18 -vuotiaille ovat haettavissa! Voit päästä töihin kuntaan tai hakea töihin yritykseen, yhdistykseen, yksityiseen yritykseen, jolle kunta maksaa tukea nuoren palkkaukseen. Kesätyötukea saa pelkosenniemeläinen 15–18 -vuotias nuori (2009- syntyneet) tai Pelkosenniemen koulua käyvä nuori. Huomaathan, että kunnan tukea voi käyttää joko kunnan tarjoamaan kesätyöhön TAI yrityksen tarjoamaan työhön, jota kunta tukee, mutta ei molempiin.  

Pelkosenniemen kunnan tarjoamat kesätyöt 

  • Kiinteistönhoidon ulkoaluetyöt (ruohonleikkuuta, viheraluetöitä): 3 paikkaa 
  • Päiväkoti avustavat tehtävät: 4-6 paikkaa 
  • Vapaa-ajanpalvelut: 2 paikkaa 

Työnkesto on kaksi viikkoa (10pv) ja palkka on 450€ / kaksi viikkoa. Työaika on 30 h/viikko. 

Vapaamuotoiset hakemukset 24.3.2024 mennessä sähköpostitse: kirjaamo@pelkosenniemi.fi tai paperitse nuoriso-ohjaaja Emilia Ketolaiselle. Huom. Kerro hakemuksessasi, mitä paikkaa tavoittelet, mitkä ajat olisivat sinulle parhaat (kesäkuu, heinäkuu, elokuu). Liitä hakemukseesi sellaiset yhteystiedot, joista sinut tavoittaa, mieluiten puhelinnumero. 

 

Työllistäjänä yritys tai yhdistys? Kunta tukee nuoren kesätyöllistämistä 250€ / nuori. Ilmoitus kesätyöhön palkattavasta nuoresta jätettävä 26.5. mennessä kirjaamo@pelkosenniemi.fi 

 

KESÄTYÖPAIKAT KORKEAKOULUOPISKELIJOILLE

 

Työnjohtoharjoittelija, tekniset palvelut 

Harjoittelun kesto 2-4kk sopimuksen mukaan touko-elokuussa. Palkkaus työtehtävien ja harjoittelijan opiskeluvuoden mukaisesti. 

Tehtävät liittyvät kesäajan ulkoreittien ja –rakenteiden kunnostukseen ja rakentamiseen liittyviin työnjohto- ja koordinointitehtäviin. Mahdollisuus käyttää omaa autoa tai ajokortti tulee tarpeeseen.  

Lisätiedot: elinvoimajohtaja Sari Niemi, sari.niemi@pelkosenniemi.fi, 040 480 9187 

Vapaamuotoiset hakemukset 24.3.2024 mennessä sähköpostitse kirjaamo@pelkosenniemi.fi huom. Hakemuksia käsitellään jo ennen haun päättymistä. 

 

Korkeakouluharjoittelija, elinvoimapalvelut 

Harjoittelun kesto 2-4kk sopimuksen mukaan touko-elokuussa, myös osa-aikaisuus voi tulla kyseeseen. Palkkaus työtehtävien ja harjoittelijan opiskeluvuoden mukaisesti.  

Tehtävät liittyvät kesäajan viestintä- ja markkinointitehtäviin, tilaisuuksien järjestelyihin, hallinnollisiin toimistotöihin, matkailu- ja reittihankkeiden avustaviin tehtäviin. Tehtävä soveltuu markkinoinnin, hallinnon ja yhteiskunnallisen alan korkeakouluopiskelijoille. Tehtävää voidaan muokata harjoittelijan mukaisesti, mutta harjoittelijalta edellytetään suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa siinä määrin, että itsenäinen tekstin tuottaminen onnistuu.  

Lisätiedot: elinvoimajohtaja Sari Niemi, sari.niemi@pelkosenniemi.fi, 040 480 9187 

Vapaamuotoiset hakemukset 24.3.2024 mennessä sähköpostitse kirjaamo@pelkosenniemi.fi huom. Hakemuksia käsitellään jo ennen haun päättymistä.