Maksutonta lasketteluopetus kunnan lapsille ja nuorille

Pelkosenniemen kunta, Pyhätunturin Hiihtokoulu ja Pyhätunturi Oy järjestävät yhteistyössä maksutonta lasketteluopetusta Pelkosenniemen kunnan lapsille ja nuorille.

Jokainen vastaa omasta välinehankinnasta/-vuokrauksesta sekä lippukustannuksista. Kerhoajoille on mahdollista vuokrata välineet alavuokraamosta 20 €/kerta (hinta vuonna 2024 keväällä). Osallistujat ovat vakuutettuja rinteessä tapahtuvaan toimintaan.

Ensimmäisellä kerralla toivotaan, että molempien ryhmien innokkaat laskettelijat kokoontuisivat alavuokraamon eteen. Tällöin paikalla on molempien ryhmien hiihdonopettajat. Tarkoituksena on tehdä ryhmäjako sekä tutustua ryhmäläisiin.

Maksuttoman laskettelukerhon mahdollistavat vuonna 2024 keväällä:
Alltime, Bliss Adventure, Cafe Loimu, Camp Kitchen & Bar, Hanki Baari, Kairankutsu, K-Market Pyhäntähti, Lääkäripalvelu Bene Finlandia Oy, Pelkosenniemen Yrittäjät Ry, PyhäHippu, Pyhän lääkäripalvelu, Pyhäsafaris, Pyhätunturi Oy, Ravintola Huttuhippu, Ravintola Tsokka, Ravintola Popolo, Sunday Morning Resort.

Lasketteluopetusta on vuonna 2024 keväällä seuraavasti:

Perjantaisin klo 18:00-19:30 kokoontuu edistyneempien laskettelijoiden ryhmä, jossa harjoitellaan laskettelun monipuolisia ulottuvuuksia (rinne, parkki yms.) Tavoitteena on saada lapsia ja nuoria innostumaan laskettelun eri muodoista. Osallistujilla tulee olla peruslaskutaito. Opetusta järjestetään: 12.1.–16.2. ja 8.3.–29.3.

Lauantaisin klo 10:00-11:30 kokoontuu ryhmä, jossa hiihtokoulun opettajat opettavat vasta-aloittelijoita, ja niitä, jotka haluavat kehittää omaa perusosaamista ja varmuuttaan rinteessä. Opetusta järjestetään: 13.1.–17.2. ja 9.3.–30.3.

Linkki vuoden 2024 kevään lasketteluopetuksen ilmoittautumiseen: https://forms.gle/h8ddAbXYVp8GCDAq9

Ilmoittautumiset 8.1.2024 mennessä.

Lisätietoja:
Mika Koivisto
0405156580
mika.koivisto@pelkosenniemi.fi