Kunnan lasten ja nuorten harrasteraha ja kausikortit


Lasten ja nuorten harrastusten tukeminen tapahtuu vuonna 2022 joko 150€ arvoisella harrastusavustuksella tai kausikortilla Pyhätunturin laskettelukeskukseen. Etuus on tarkoitettu kaikille Pelkosenniemellä koulua käyville lapsille ja nuorille esikouluikäisestä aina 17-vuoteen asti (2005-2016-syntyneet). Huomaathan että olet oikeutettu vain yhteen harrastusetuuteen kalenterivuonna. Eli esimerkiksi mikäli lunastat kortin keväällä 2022 kuluvalle laskettelukaudelle, tulee sinun odottaa vuoden vaihtumista seuraavan kauden kausikortin tai harrastusrahan lunastamiseksi.

Harrastusraha (150€) haetaan maksuosoituslomakkeella. Lomake tulee täyttää joko sähköisesti tai käsin. Kuva tai skannaus täytetystä lomakkeesta tulee palauttaa Nuorisotyöntekijälle: senni.luoto@pelkosenniemi.fi. Liitäthän lomakkeen lisäksi sähköpostiin myös kuitin maksusta. Harrastusrahalla voi maksaa esimerkiksi harrastuksen tai harrastusvälineitä.

Maksuosoituslomake

Pyhätunturin kausikortit on noudettavissa alavuokraamosta sen aukioloaikoina. Kortin omavastuu on 40€ joka maksetaan kortin noudon yhteydessä vuokraamoon. Kausikortti ei sisällä uutta Skicardia jonka arvo on 7€ vaan se tulee ostaa itse mikäli sellaista ei vielä ole. Kausikortin saamiseksi sinun tulee täyttää tiedot Pelkosenniemen kunnan lasten ja nuorten kausikortit Pyhälle 2022 -lomakkeeseen.

Linkki kausikorttilomakkeeseen

Lisätietoja:

Senni Luoto
040 514 2264
senni.luoto@pelkosenniemi.fi