Kirpputori

Työpaja Sykkeen kirpputorilla on myynnissä aikuisten ja lasten vaatteita, kenkiä ja erilaisia harrastusvälineitä. Myynnissä on myös astioita ja kodin pieniä tarve-esineitä, kirjoja sekä vähäisessä määrin myös huonekaluja. Tuotteet on hinnoiteltu tuoteryhmittäin ja hinnat ovat yleensä hyvin alhaiset. Harvinaisempien tuotteiden kohdalla hinnasta voidaan neuvotella kirpputorin myyjän kanssa. Kirpputorilla ja työpajan tiloissa on myös lehtien ja kirjojen vaihtopiste, jonne voi tuoda lehtiä luettavaksi tai käydä hakemassa ilmaista lukemista itselleen.

Kirpputori ottaa vastaan (ja edelleen myytäväksi) tavaraa, jolle itsellä ei ole enää käyttöä, mutta jota joku toinen voi tarvita. Kirpputorille toimitettujen tavaroiden tulee olla ehjiä ja puhtaita. Tämä koskee etenkin vaatteita. Huonekaluissa voi toki olla pientä korjattavaa, jos ne muuten ovat käyttökelpoisia. Kirppikselle tulevaa tavaraa otamme vastaan työpäivinä klo 8-15.

Kirpputorin yhteydessä toimii myös pieni tekstiilipaja, jonka toiminta riippuu täysin vuorossa olevasta työntekijästä ja hänen taidoistaan. Yleensä pystytään tekemään pienet vaatteiden korjaukset, kuten esimerkiksi vetoketjun vaihto tai vaikkapa lahkeiden lyhennys. Tekstiilipajan työtilaus onnistuu parhaiten henkilökohtaisella käynnillä kirppikselle.

Kirpputori on auki maanantaista torstaihin klo 10-13.30.

Vaihtelevasta työntekijätilanteesta johtuen pidätämme oikeuden muutoksiin aukioloajoissa.